Mika Häkkinen, lentävä suomalainen

Mika Häkkinen syntyi Vantaalla 28.9.1968. Autourheilu-uransa hän aloitti kartingin puolella kuusivuotiaana ja saavutti lajissa monta Suomen mestaruutta. Tämän jälkeen Mikan matka vei Formula Ford -sarjaan, jossa hän nappasi Suomen, Ruotsin sekä Pohjoismaiden mestaruuden.

Seuraava haaste odotti Iso-Britanniassa, jonne Häkkinen suuntasi kilpailemaan Formula Vauxhall Lotus -sarjaan. Vuonna 1988 Häkkinen onnistui voittamaan Euroopan sarjan, mutta Britannian sarjassa Allan McNish osoittautui paremmaksi. Seuraavan kahden kauden ajan Häkkinen kilpaili Formula 3 -sarjassa.

Dragon Motorsport -talli siirtyi Mikan mukana Formula 3 -luokkaan, mutta sarjan vaihto osoittautui hankalaksi; tallin kalusto ei ollut kilpailukykyistä, ja Häkkinen sijoittui sarjassa vasta sijalle 12. Tallin vaihto loppukaudella paransi Mikan vauhtia, ja kaudella 1990 Häkkinen ajoi itsensä otsikoihin hallitsemalla Mika Salon kanssa Englannin Formula 3 -sarjaa. Häkkinen voitti lopulta “MikaMika” -sarjaksikin kutsutun kauden niukasti ennen Saloa. Häkkisen managerina toiminut Keke Rosberg hankki Mikalle paikan Formula 1-sarjasta Lotus tallissa kaudelle 1991.

Formula 1 -uran alku

Ensimmäisen Formula 1 -kisansa Häkkinen ajoi vuonna 1991. Kauden aikana suomalainen onnistui ajamaan viidenneksi San Marinon GP:ssä. Vuonna 1992 Lotuksen auto oli huomattavasti aiempaa kilpailukykyisempi, ja Häkkinen pääsi näyttämään taitojaan paremmin. Mika ajoi kuusi kertaa pisteille ja sijoittui Ranskan ja Unkarin GP:ssä peräti neljänneksi. Kaikkiaan Häkkinen saavutti 11 pistettä, jotka oikeuttivat MM-sarjassa kahdeksanteen sijaan. Kaudelle 1993 Häkkinen siirtyi legendaariseen McLaren-talliin testikuljettajaksi, kun Ayrton Senna päätti jatkaa uraansa tallin kisakuskina.

Häkkinen pääsi kuitenkin kisaamaan McLarenilla kauden kolmessa viimeisessä kisassa, kun huonon kauden ajanut Michael Andretti ei kisannut kautta loppuun. F1-maailma häkeltyi Portugalin aika-ajossa, kun Häkkinen peittosi tallikaverinsa Sennan. Itse kilpailu päättyi Häkkisen osalta harmilliseen keskeytykseen. Onni kääntyi seuraavassa GP:ssä Japanissa, missä Häkkinen otti ensimmäisen palkintokorokepaikkansa ajamalla hienosti kolmanneksi. Kausi 1993 päättyi Australiassa Adelaiden radalla, jossa Häkkisen kilpailu päättyi keskeytykseen. Mika oli tästä huolimatta onnistunut väläyttämään osaamistaan Portugalissa ja Japanissa.

Vakava onnettomuus ja menestyksen odottamista

Häkkinen jatkoi kaudella 1994 McLarenilla, mutta sai uuden tallikaverin, kun Senna suuntasi Williamsille. Kokenut Martin Brundle otti brasilialaismestarin paikan Mikan parina. McLaren-Peugeot yhdistelmä ei ollut kaudella 1994 luotettava, mutta Häkkinen ajoi hienosti nousten monta kertaa palkintokorokkeelle, ja sijoittui lopulta MM-sarjassa neljänneksi 26 pisteen turvin. Häkkisen suoritus oli komea, sillä hän ajoi Japanin GP:tä lukuun ottamatta palkintokorokkeelle jokaisessa maaliin ajamassaan kilpailussa. McLaren sai seuraavalle kaudelle uuden moottorin saksalaiselta Mercedes-Benziltä.

Mercedeksen moottori ei kuitenkaan siivittänyt McLareneita voittoihin, vaan kaudesta tuli vaikea. Häkkisen tallitoveriksi oli tarkoitus tulla Nigel Mansell, mutta brittimestari ei mahtunut autoon ja ensimmäisissä kisoissa Häkkisen tallikaverina ajoi Brundle. Turhautunut Mansell ajoi tallissa vain kaksi kisaa.

Häkkinen ajoi Italiassa ja Japanissa kakkoseksi, mutta kausi päättyi järkyttävään onnettomuuteen. Häkkisen auton rengas tyhjeni ja auto paiskautui rata-valliin 180-200 km/h nopeudella Adelaiden radalla. Päänsä lyönyt Häkkinen vietiin sairaalaan, jossa hän pysyi tajuttomana seuraavaan aamuun.

Maailmanmestaruudet

Häkkinen toipui onnettomuudestaan ja palasi rattiin kaudeksi 1996. Mika osoitti, että vauhti ei kärsinyt onnettomuudesta, ja hän sijoittui MM-sarjassa lopulta viidenneksi 31 pisteellään. Vuodeksi 1997 McLarenit saivat hopeisen värityksen ja kauden aikana annettiin esimakua tulevasta. Tallikaveri David Coulthard otti voitot Australiassa ja Italiassa ja Häkkinen voitti kauden päätöskisan.

Vuosi 1998 on jäänyt suomalaisten formulafanien mieleen lähtemättömästi. Häkkinen ajoi kauden alussa kaksi voittoa, mutta Ferrarin Michael Schumacher onnistui nousemaan haastajaksi mestaruustaistossa. Mestaruus ratkesi vasta Suzukassa, jossa paalulle ajanut Schumacher sammutti autonsa lämmittelykierrokselle lähdettäessä ja joutui starttaamaan joukon viimeisenä. Saksalaisen kiri päättyi rengasrikkoon ja keskeytykseen, ja Häkkinen varmisti ensimmäisen maailmanmestaruutensa voittamalla kisan.

Vuoden 1999 mestaruustaistelusta näytti muotoutuvan uusinta Häkkisen ja Schumacherin välillä, mutta Schumacher mursi jalkansa Silverstonessa ja jäi sivuun monen kisan ajaksi. Kuin varkain Ferrarin Eddie Irvine nousi taistelemaan, ja mestaruus ratkaistiin viimeisessä kisassa. Edes Schumacherin apu ei auttanut, ja Häkkinen ajoi toiseen mestaruuteensa.

Uran päätös

Vuonna 2000 Häkkinen taisteli mestaruudesta jälleen Ferrarin Schumacherin kanssa tehden yhden F1-historian upeimmista ohituksista Span kisassa. Kauden lopulla Schumacher onnistui kuitenkin viemään mestaruuden. Häkkinen sijoittui 89 pisteellä MM-sarjan kakkoseksi.

Vuonna 2001 Häkkinen ajoi ulos Australiassa jousituksen petettyä ja hän on kertonut tämän onnettomuuden vaivaavan mieltään. Kauteen mahtui keskeytys johtoasemasta viimeisellä kierroksella Espanjassa, mutta myös komeat voitot Silverstonessa ja USA:ssa. Kauden jälkeen Häkkinen lähti “sapattivapaalle”, mutta ei enää palannut kilpailemaan Formula ykkösissä.

F1-uran jälkeen

Formula ykkösten jälkeen Häkkinen palasi kilparadoille vuonna 2005 Saksan DTM-sarjassa Mercedeksen tallissa. Kilpakumppaneina nähtiin myös muita entisiä F1-kuskeja, kuten esimerkiksi Jean Alesi ja Heinz-Harald Frentzen. Häkkinen ajoi DTM:ssä kaudet 2005-2007, ottaen kaikkiaan kolme voittoa.

Uransa jälkeen Häkkinen on toiminut managerihommissa taustavaikuttajana Didier Cotonin kanssa. Vuonna 2015 Häkkinen kommentoi YLE:lle, että “On kiva olla Mika Häkkinen, olen ihan sinut itseni kanssa. On mielenkiintoisia projekteja työn puolella ja hauskaa perheen kanssa.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *