Keke ja Nico Rosberg

Keijo Erik Rosberg tunnetaan paremmin nimellä Keke. Hän on maailmanlaajuisesti hyvin menestynyt ja tunnettu suomalainen entinen autourheilija ja ensimmäinen suomalainen Formula 1 -maailmanmestari. Oulussa ja Iisalmessa kasvanut Rosberg voitti halutun pokaalin kauden 1982 jälkeen. Ensimmäisen F1 -maailmanmestaruuden lisäksi hän oli ensimmäinen suomalainen F1-kuski, joka kilpaili sarjassa säännöllisesti useamman kauden ajan. Keken poika, saksalais-suomalainen Nico Rosberg, on myös isänsä tapaan entinen Formula 1 -kuljettaja, joka voitti sarjan maailmanmestaruuden vuonna 2016.

Rosbergin perheen menestystarina alkoi synnytyssairaalasta Solnassa, Ruotsissa, kun Keijo Rosberg syntyi vuonna 1948. Keken isä ja äiti kilpailivat kummatkin moottoriurheilussa, joten rakkaus kilpa-autoilua kohtaan saatiin jo äidinmaidosta. Keken perheeseen syntyi vielä kaksi siskoa: Seija ja Jatta.

Ensikosketuksensa kilpa-autoiluun Keke sai hänen isänsä rakentamalla karting-autolla perheen asuessa Oulussa. Hänestä muodostuikin erittäin menestyksekäs karting-kilpailija ja Keke voitti viisi suomenmestaruutta. Kartingista Keken tie jatkui Formula Vee- ja Super Vee-autojen rattiin sekä sieltä eteenpäin Formula 1 -sarjaan.

Keken ura F1-sarjassa alkaa

Keke aloitti F1-uransa suhteellisen myöhään – vasta 29-vuotiaana. Hän ajoi ensimmäisen F1-kautensa Theodore-tiimissä kaudella 1978. Tiimin auto ei ollut kykenevä kärkitaisteluihin, mutta Keke pystyi kuitenkin todistamaan taitonsa F1-auton ratissa. Ensimmäisen kauden kovin voitto tuli BRDC International Trophy -sarjan Silverstonen kilpailussa, jossa kaatosateessa ajetussa kilpailussa Rosberg jätti taakseen sarjan suurimpia nimiä kuten Niki Laudan ja James Huntin. Rosberg joutui vaihtamaan tallia ensimmäisen kautensa aikana. Theodore-tiimin lisäksi hän ajoi muutaman kilpailun ATS-tallissa.

Seuraava kausi 1979 jatkui edelleen miljonääri Theodore Yipin Theodore Racing Hong Kong -tiimissä, kunnes Keke sai tilaisuuden hypätä huippunimi James Huntin ajamaan Wolf-talliin. Kauden aikana Rosberg koki monta pettymystä eikä päässyt palkintosijoille aina kauteen 1980 asti, jolloin Keke teki sopimuksen Fittipaldi-tallin kanssa. Heti ensimmäisessä kilpailussa suomalainen ajoi kolmanneksi saavuttaen näin ensimmäisenä suomalaisena palkintosijan. Vankat otteet jatkuivat koko kauden ajan ja Rosberg jätti varjoonsa tallin entisen ykköskuskin Emerson Fittipaldin. Hän sijoittui loppupisteissä kymmenenneksi.

Maailmanmestaruus ja parhaat vuodet

Keke jatkoi Fittipaldin tiimissä aina kauden 1981 loppuun asti. Rosbergin onneksi maailmanmestari Alan Jones päätti lopettaa uransa kauden 1981 päätyttyä, ja Williamsin tallista vapautui paikka. Williams teki sopimuksen tuon ajan potentiaalisimman kuljettajan eli Keken kanssa. Ensimmäistä kertaa urallaan Keken alla oli auto, jolla pystyi voittamaan minkä tahansa kilpailun. Kausi sujuikin suurimmalta osalta erinomaisesti. Muutamaa keskeytystä lukuun ottamatta Keke sijoittui melkein joka kilpailussa palkintosijoille. Ranskan Dijonin osakilpailussa Rosberg teki taas suomalaista autourheiluhistoriaa voittamalla ensimmäisenä suomalaisena F1-osakilpailun.

Keke oli kauden loppuun asti mukana maailmanmestaruustaistelussa, joka ratkaistiin kauden viimeisessä osakilpailussa. Las Vegasin kaduilla ajettavassa kilpailussa silmät seurasivat brittiläistä John Watsonia ja Rosbergia. Keke onnistui saavuttamaan tarvittavan pistesijan turvatakseen mestaruuden, ja kauden 1982 lopulla juhlittiin Suomen ensimmäistä maailmanmestaruutta. Samalla Keke valittiin Suomessa vuoden urheilijaksi.

Keke jatkoi vielä kolme kautta Williamsin tallissa, mutta ei koskaan enää kokenut samanlaista menestystä. Kauden 1985 arvokkaimmat tapahtumat olivat MM-pronssi ja poika Nico Rosbergin syntymä.

Keke Rosberg lopettaa uransa ja Nico Rosberg jatkaa

Kaudeksi 1986 Keke siirtyi McLarenin talliin, jossa hänen tallikaverinaan ajoi hallitseva maailmanmestari Alan Prost. Rosberg joutui kuitenkin ongelmiin uusien sääntömuunnosten takia, jotka määräsivät autot ajamaan hitaammin bensan säästämiseksi. Aggressiivisen ajotyylin omaavan Rosbergin kausi ei sujunut odotusten mukaisesti ja hän ilmoittikin sen jäävän viimeisekseen. Keke päätti yhdeksän kautta kestäneen moottoriurheilu-uransa 38-vuotiaana vuonna 1986. Uransa aikana hän osallistui 114 osakilpailuun, joista voitti viisi. Maailmanmestaruuden ja prossin lisäksi Rosberg saavutti 5 paalupaikkaa.

Keke pysyi kuitenkin autourheilun parissa ajaen rallia eri sarjoissa ja auttaen managerina suomalaisia F1-lupauksia kuten Jyrki Järvilehtoa ja Mika Häkkistä. Tärkein suojatti on ollut oma poika Nico Rosberg, joka aloitti F1-uransa Williamsin tallissa kaudella 2006.

Nico Rosberg osoitti lahjakkuutensa jo hyvin aikaisin urallaan olleen maailman nuorin F1-testikuljettaja 17-vuotiaana ennen F1-sarjaan siirtymistä. Hän kilpaili myös Formula 3- ja Formula 2 -sarjoissa sekä GP2-sarjassa, jonka mestaruuden hän voitti vuonna 2005. Se sinetöi siirron Formula ykkösiin heti seuraavaksi kaudeksi.

Nicon maailmanmestaruus

Nico ajoi Williamsin tallissa neljä kautta, joiden aikana hän sijoittui MM-pisteissä parhaimmillaan seitsemänneksi. Hän osoitti yleisesti hyviä otteita tallikavereihinsa nähden. Kauden 2009 seitsemäs sija ansaitsi hänelle paikan hallitsevan mestarin Mercedes GP:n kuljettajana seuraavalle kaudelle.

Mercedesin ratissa Rosberg pystyi taistelemaan kärkipaikoista. Kahden perättäisen kauden kakkospaikkojen jälkeen Nico kruunasi uransa vuonna 2016 voittamalla F1-maailmanmestaruuden viiden pisteen erolla tallikaveriinsa Lewis Hamiltoniin. Hän ilmoitti mestaruuden jälkeen päättävänsä uransa. Vuonna 2018 hän ilmoitti perustaneensa karting-kuskiakatemian, Rosberg Young Drivers Academyn.

Keke ja Nico Rosberg – legendaariset isä ja poika

Kekellä ja Nicolla on ainutlaatuinen isä-poikasuhde. Keke on toiminut alusta lähtien Nicon managerina ja hän suostutteli Nicon vaihtamaan kilpanumeronsa omaan voitokkaaseen numero kuuteen. Keke ja Nico ovat myös maailman toinen isä-poikapari, joka on voittanut F1-maailmanmestaruuden englantilaisten legendojen Graham ja Damon Hillin jälkeen. Muita yhtäläisyyksiä heidän välillään ei olekaan, sillä Suomessa kasvanut Keke ajoi urallaan hyvin aggressiivisesti ja kovaa, kun taas Saksassa kasvanut Nico on tarkkaavaisempi ja kurinalaisempi. Tästä syystä Nico oli urallaan menestyksekkäämpi kuin Keke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *