Formula ykkösten kuuluisimmat areenat

Formula ykkösten MM-sarjaa on ajettu vuodesta 1950 ja sarja on kiertänyt ympäri maailmaa. Vuosikymmenten aikana on kisattu monilla eri radoilla. Ensimmäisenä kautena ajettiin seitsemän MM-osakilpailua, joista kuusi kisattiin Euroopassa – poikkeuksen teki USA:n Indy 500 -kilpailu.

Vuosikymmenten aikana F1-sarja on laajentunut ja kisoja ajetaan yhä enemmän Euroopan ulkopuolella, kuten esimerkiksi Bahrainissa, Kiinassa, Abu Dhabissa sekä Singaporessa. Samalla perinteisiä eurooppalaisia kilparatoja on jäänyt pois F1-kalenterista, kuten esimerkiksi Imolan rata Italiassa.

F1:sten uusi omistaja Liberty Media on vakuuttanut, että F1:set eivät käännä selkäänsä eurooppalaisille radoille, vaikka tarkoituksena on ajaa uusia kilpailuja USA:ssa ja Aasiassa. Kuin vakuutuksena tästä, Ranskan ja Saksan GP:t palasivat Formula ykkösten MM-sarjaan kaudelle 2018.

Vuosien aikana F1:ssä on nähty paljon uusia ratoja, joista jotkut ovat olleet onnistuneita ja jotkut taas eivät. Esimerkiksi keinovalossa ajettava yökisa Singaporessa on lunastanut paikkansa F1-sarjassa, kun taas Valencian katurata on jäänyt pois sarjasta. Seuraavaksi listaamme kuuluisimpia F1-ratoja.

Monaco

Monacon katuradoilla ajettava kisa on yksi tunnetuimmista F1:sten kilpailuista. Kisa oli mukana ensimmäisellä F1 -kaudella ja on edelleen käytössä. Rata on äärimmäisen kapea ja sitä reunustavat rata-aidat ovat erittäin lähellä. Monen kuljettajan kisa onkin mennyt pilalle osuman seurauksena.

Rata on erittäin hidas ja vaatii autolta paljon downforcea. Monacon radan profiili tarkoittaa myös sitä, että ohittaminen radalla on erittäin vaikeaa. Radalla on myös kuuluisa tunneli, jonka läpi F1-autot kiitävät kisaviikonlopun aikana.

Monacon rata ei ole pysynyt muuttumattomana, vaan siihen on tehty muokkauksia vuosien varrella. Nykyinen 3.337 kilometriä pitkä versio sai muotonsa vuonna 2015. Historian aikana radalla on nähnyt monia ikimuistoisia kisoja, kuten esimerkiksi vuoden 1996 kilpailu. Kyseinen kisa ajettiin sateen liukastamalla radalla ja mm. Michael Schumacherin kisa päättyi kaiteeseen ensimmäisellä kierroksella. Kärkikamppailusta putosivat niin Damon Hill kuin Jean Alesikin ja lopulta maaliin asti selvisi vain kolme autoa. Ligierin Olivier Panis otti kisassa uransa ainoaksi jäänen voiton.

Spa-Francorchamps

Spa-Francorchampsin rata sijaitsee Belgiassa Ardennien vuoristossa. Monacon radan tapaan myös Spa oli mukana ensimmäisen F1-kauden kisakalenterissa. Radasta on muodostunut F1-maailman klassikko, josta pitävät sekä kuljettajat että katsojat. Radalla sijaitsee myös yksi Formula ykkösten kuuluisimmista mutkista, Eau Rouge.

Spalla on pituutta hieman yli seitsemän kilometriä. Se on nykyään turvallinen ja moderni moottorirata, mutta asian laita ei aina ollut näin. Belgian ratojen kuningas on kulkenut pitkän tien, jotta nopean radan turvallisuus on saatu nykyiselle tasolle.

Radan historia alkaa ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Tuolloin moottoriurheilusta tuli suosittua Belgiassa ja autot kisasivat Spa-Francorchampsin kaupunkia ympäröivillä teillä ensimmäisen kerran 1922. Rata kärsi toisen maailmansodan tykistötulesta, ja sodan jälkeen kisattiin ensi kerran vuonna 1947 korjausten valmistuttua.

F1-sarjan ensimmäisellä kaudella mukana ollut Span nopea ja vaarallinen rata oli myös monien onnettomuuksien näyttämönä, ja esimerkiksi Sir Stirling Moss joutui vakavaan onnettomuuteen 1965. Vuosikymmenten aikana turvallisuutta on parannettu, ja nykyään vaarallisilta näyttävistä ulosajoista on selvitty onneksi vähin vahingoin.

Monza

Vuonna 1922 valmistunut Monzan rata sijaitsee Italiassa Milanon kaupungin lähellä. Moottorirata on erittäin nopea, ja alkuperäinen rata sisälsi myös ovaaliosuuden. Kovat nopeudet tarkoittivat myös kasvanutta riskiä: kuolemaan johtaneita onnettomuuksia sattui Monzassa paljon, ja rataa muutettiin turvallisuuden parantamiseksi.

Toinen maailmansota laittoi kilpailut tauolle ja kisaamaan palattiin vasta vuonna 1948. Vuonna 1950 Monzan GP oli osana Formula ykkösten ensimmäisen kauden kisakalenteria päätöskilpailuna. Rataa paranneltiin pitkin 1950-lukua, jolloin radan nopeutta haluttiin kasvattaa alkuperäisen radan hengessä.

Kaikkiaan radasta on ollut yhdeksän eri variaatiota, joista viimeinen sai muotonsa vuonna 2000. Monzan radan ilmapiiri on ainutlaatuinen: fanaattiset Ferrari-fanit, tifosit, saapuvat katsomoon punaisten lippujen, paitojen ja lippalakkien kanssa, värjäten katsomon punaiseksi. Mikäli Ferrari-kuski onnistuu nousemaan palkintokorokkeelle, saati voittamaan, on kokemus ikimuistoinen: tifosit täyttävät palkintokorokkeen edessä olevan radan palkintoseremonian aikana ja Ferrarin liput liehuvat. Monzan kilpailu on yksi Formula ykkösten kivijaloista, ja on vaikeaa kuvitella Formula 1 -kautta ilman tätä kilpailua.

Silverstone

Silverstonen ja Whittleburyn kylien lähellä sijaitseva rata isännöi kaikkien aikojen ensimmäistä F1-kisaa vuonna 1950. Toinen maailmansota oli jättänyt Britannian vaille kunnon moottoriratoja, mutta “ylijääneitä” lentokenttiä riitti. Niinpä keskellä Britanniaa sijaitsevan Silverstonen kylän lentokenttä nähtiin oivana paikkana tuoda kansainvälinen kilpatoiminta Britanniaan.

Radasta on nähty sen historian aikana eri versiota, joista viimeisin on vuodelta 2011. Silverstone on monen F1-tallin kotikilpailu, sillä useimmat tallit pitävät päämajaansa Englannissa. Brittikuskeista Silverstonessa ovat voittaneet mm. Lewis Hamilton ja Nigel Mansell.

Singapore

Ensimmäinen F1-kisa Singaporen katuradalla ajettiin vuonna 2008. Erikoiseksi kisan teki se, että se oli ensimmäinen öiseen aikaan ajettu Formula ykkösten kilpailu. Kuljettajat ovat sanoneet rataa pomppuiseksi, mutta se tarjoaa näyttävää katsottavaa yleisölle.

Tähän mennessä radasta on ollut kolme versiota, joista viimeisin otettiin käyttöön 2015. Pituutta radalla on 5.065 kilometriä. Voittoon Singaporessa ovat ajaneet mm. Sebastian Vettel, Fernando Alonso ja Lewis Hamilton. Kisassa nähdään usein turva-auto, sillä törmäykset kaiteisiin eivät ole katuradalla mitenkään epätavallisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *