Formula 1:sen suomalaistähdet

FIA Formula One World Championship eli Formula 1 on vuonna 1950 virallisesti aloittanut rata-autourheiluluokka. F1-ajot ovat maailman seuratuimpia urheilutapahtumia, joilla on parhaimmillaan jopa yli 500 miljoonaa TV-katsojaa.

Myös suomalaisille autourheilu on perinteisesti ollut sydämen asia. Suomi on yksi maailman menestyneimpiä maita F1-kilpailuissa, ja suomalaiset tunnetaan maailman nopeimpana kansana ympäri maailmaa. F1:sten maailmanmestaruus on matkannut Suomeen huimaavat 4 kertaa. Tämän lisäksi suomalaiskuskit ovat sijoittuneet MM-pisteissä toiseksi kolme kertaa ja kolmanneksi kaksi kertaa.

Formula 1 on ollut osa suomalaista urheilukulttuuria 70-luvulta lähtien. Vuonna 1974 Leo Kinnunen ajoi ensimmäistä kertaa suomalaisena F1-sarjassa, mutta hänen uransa jäi vain yhden osakilpailun mittaiseksi.

1980-luvulla alkoi suomalaiskuskien todellinen esiinmarssi. Tältä vuosikymmeneltä eteenpäin Keke Rosberg, Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen sekä Heikki Kovalainen ja Valtteri Bottas ovat tuoneet Suomeen yhteensä 49 MM-kisavoittoa. Näin suuri määrä pokaaleja moottoriurheilun kuninkuuslajissa 5,5 miljoonan asukkaan kansalta on saavutus, joka hakee vertaistaan. Nyt pikakatsaus muutamiin kotimaisiin F1-kuljettajiin, jatka lukemista!

Keke Rosberg

Keke Rosberg on ensimmäinen suomalainen F1-kuski, joka on voittanut sarjan maailmanmestaruuden. Kipinän autourheiluun hän sai jo nuorena poikana Oulussa, kun Rosbergin molemmat vanhemmat ajoivat rallia. Lisäksi isä Lars toi ensimmäistä kertaa Suomeen karting-autoilun, jonka parissa myös Rosberg aloitti autourheilu-uransa.

Voitettuaan ensin kartingin suomenmestaruuden yhteensä viisi kertaa, nuorukaisen matka jatkui Formula-Veen ja Super-Veen pariin. Näin hänestä tuli myös ensimmäinen suomalainen, joka solmi virallisen formulatason tallisopimuksen. Näissä sarjoissa hän oli täysin ylivoimainen – voittaen kymmenen ajamistaan 21:sta kilpailusta.

Vuonna 1978 toteutui Rosbergin suuri unelma, kun hän pääsi tekemään debyyttinsä F1-tasolla. Keken maine oli kiirinyt bisnesmies Theodore Yipin korviin, joka halusi suomalaisen Theodore-talliinsa. Vaikka Rosberg vakuutti ajotaidoillaan ensimmäisistä kisoista lähtien, ei Theodore-tallin autot tarjonneet mahdollisuutta palkintosijoista kilpailemiseen.

Vuonna 1982 Rosberg palkattiin Williams-talliin entisen maailmanmestarin Alan Jonesin tilalle. Ensimmäisellä Williams-kaudellaan Rosberg voitti maailmanmestaruuden ja ajoi näin Suomen maailmankartalle. Neljän Williams-vuoden jälkeen hän lopetti F1:ssä, mutta jatkoi työskentelyä autourheilun parissa muun muassa Mika Häkkisen managerina.

Mika Häkkinen

Mika Häkkinen on yksi kaikkien aikojen suomalaisurheilijoista ja kaksinkertainen F1:sen maailmanmestari. “The Flying Finn” -nimellä tunnettu Häkkinen syntyi vuonna 1968 vantaalaiseen perheeseen. Lapsuus meni karting-autoilun parissa, ja Häkkinen oli erittäin tuttu näky Keimolan Moottoriradalla.

Vuosina 1974-1986 mies voitti viisi kartingin maailmanmestaruutta, jonka jälkeen vuorossa oli Formula Fording -sarja. Tästä lajista palkintokaappiin jäi muistoksi Suomen, Ruotsin ja pohjoismaiden mestaruudet. Menestyksen myötä Häkkisen taidot noteerasi myös Keke Rosberg, joka otti nuoren miehen suojelukseensa.

Häkkisen dominoitua vuosina 1989-1990 F3-sarjaa oli aika ottaa askel kohti kuninkuusotteluita. Miehen F1-ura alkoi seuraavana vuonna Lotus-tallissa, ja The Flying Finn nappasi heti toisella kaudellaan kahdeksannen sijan. Jälleen oli yksi suomalainen lyönyt itsensä läpi moottoriurheilun mestaruussarjassa.

Ensimmäisen maailmanmestaruuden Häkkinen voitti McLarenilla 1998 Michael Schumacheria vastaan käydyn tiukan taiston jälkeen. Kaksikko voitti kauden jokaisen kilpailun kahta lukuun ottamatta. Toinen MM oli vuorossa jo seuraavalla kaudella. Häkkinen siirtyi sapattivapaalle 2001, jonka jälkeen hän ei enää palannut F1:siin.

Kimi Räikkönen

Jo 5-vuotiaana ensimmäistä kertaa mopoa ajanut Kimi Räikkönen syntyi vuonna 1979 espoolaiseen duunariperheeseen. Räikkönen aloitti kartingin parissa kilpailemisen 9-vuotiaana eri junnusarjoissa. Vuonna 1996 hän ajoi jo kartingin European Series -sarjassa, maailmanmestaruussarjassa sekä Pohjoismaiden mestaruussarjassa, minkä lisäksi samana vuonna tuli Suomen mestaruus Class Formula A -luokassa.

Voitettuaan kaiken mahdollisen kartingissa oli Räikköseen seuraavana osoitteena F3-luokka. Yhden F3-mestaruuden pokattuaan Räikkönen palkattiin F1:sen Sauber-talliin, jonka ykköskuljettaja Jenson Button oli äkillisesti siirtynyt Renaultille.

Sauberilla Räikkönen aloitti väkevästi. Jo toisena päivänään hän kellotti tallin kovimpia aikoja, ja johtoportaalle tuli selväksi, että heillä on listoillaan harvinaislaatuinen lahjakkuus. Ensimmäisellä kaudellaan Räikkönen valittiin vuoden tulokkaaksi, ja McLaren halusi palkata nuorukaisen korvaamaan tallin jättäneen Häkkisen.

Seuraavan viiden kauden aikana Kimi sijoittui kaksi kertaa hopeasijalle. Siirryttyään Ferrarin palvelukseen vuonna 2007 Räikkönen voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa. Vuonna 2018 kuski rikkoi Schumacherin huiman ennätyksen, kun hän ajoi palkintokorokkeelle 26. kerran uransa aikana.

Muita suomalaisia F1-kuskeja

Rosbergin, Häkkisen ja Räikkösen lisäksi F1-sarjassa on ehtinyt kilpailla myös muita suomalaisia. Keke Rosbergin poika Nico voitti kaudella 2016 F1-maailmanmestaruuden toisen kotimaansa eli Saksan riveissä. Heikki Kovalainen taas esiintyi F1:ssa kausilla 2007-2013 edustaen lukuisia eri talleja. Hänen saldokseen jäi yhteensä neljä palkintokorokesijaa. Vuonna 2006 Japanin GP:ssä Kovalainen oli toinen ja Räikkönen kolmas. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun palkintokorokkeelle selviytyi kaksi suomalaista samaan aikaan. Mercedes-tallia edustava Valtteri Bottas taas sijoittui MM-pisteissä hienosti kolmanneksi vuonna 2017.

Lopuksi

Viimeisten vuosikymmenien aikana on nähty toinen toistaan huikeampia F1-suomalaiskuskeja. Rosberg, Häkkinen ja Räikkönen ovat kaikki kirjoittaneet nimensä F1-sarjan historiaan ikiajoiksi. Formula ykkösen suuret suomalaissaavutukset eivät kuitenkaan aina ole saaneet ansaitsemaansa huomiota kotimaassaan. Rosbergin ensimmäistä MM:ää ei esimerkiksi huomioitu Suomen valtaapitävien toimesta millään tavoin, eikä Räikkösen maailmanmestaruus tuonut hänelle vuoden Suomen urheilijan titteliä. Suomalaiskuskeja ja heidän menestystään moottoriurheilun kuninkuusluokassa arvostetaan kuitenkin ympäri maailmaa. Näistä sankareista myös suomalaisten olisi syytä olla ylpeitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *